fbpx

”Matka minuun” -ryhmä

Varaa yksityinen ryhmä itselle ja ystävillesi! min 5hlö, max 25hlöä.

Tämä matka on sinulle, joka tahdot tarkastella syvällisemmin omaa itseäsi. Tahdot kenties pysähtyä hetkeksi pohtimaan suuntaasi, jota haluat kulkea. Vai haluatko kuitenkin vain sen hetken hengähdyksen arjen pyörityksestä, ajan vain itsellesi? Ihmiset jotka ovat tämän kurssin käyneet, ovat saaneet tätä kaikkea ja paljon paljon muutakin.

”Kurssin tehtävät pysähdyttivät miettimään omaa elämää”

” Koin saavani uutta suuntaa ja yhden harjoituksen nappasin mukaan arkeenkin”

”Omaa aikaa ja itseensä äärelle pysähtymistä”

”Ihanaa olla ihan itsekseen kaksi tuntia viikossa, omien juttujen kanssa”

”Ihana paikka ja hyvät tarjoilut”

”Mukaansa tempaava ja osaava ohjaaja. Kiitos!”

Matka koostuu viidestä kerrasta, joissa jokaisella on oma teemansa. Luvassa on mm. musiikkimaalausta, omien voimavarojen kartoitusta, arvopohjan ja arjen tarkastelua, sekä rentouttavia harjoitteita, jotka on helppo siirtää arkeen. Ryhmässä jokainen käsittelee omaa henkilökohtaista matkaa, ja vaikka ollaan ryhmässä, omaa matkaa ei tarvitse jakaa kanssa kulkijoiden kanssa. Sinä teet päätöksen. Jokainen osallistuja saa matkalleen matkapäiväkirjan. Tähän kirjoitetaan omia pohdintoja, ajatuksia ja mieleen heränneitä kysymyksiä.

Matka minuun ryhmän teemat:

1.krt Tässä hetkessä; maalataan voimauttavia kuvia omasta mielen maisemasta ja näin vahvistetaan omaa ymmärrystä itseensä. Kohdataan itsemyötätuntoa ja pyritään päästämään irti pidäkkeistä.

2. krt Minun paikkani; löydetään se turvapaikka joka auttaa elämän käänteissä ja luo turvaa ja uskoa tulevaisuuteen. Auttaa myös arjen kiireessä selviytymisessä. Tapaaminen koostuu rentoutusharjoitteista ja maalaamisesta. 

3. krt Voimavarat; Maalataan paperille laajasti omia voimavaroja, hyvinvointia lisääviä tekijöitä ja vahvuuksia. 

4.krt Arvot ja arki; pilkotaan arvopohjaa selkeämmiksi pikku kokonaisuuksiksi ja tarkastellaan arvomaailman toteutumista arjessa. 

5.krt Löytöretkellä; sukelletaan unelmiin ja haaveisiin. Lähdetään viemään niitä toteen kuvataideterapeuttisin menetelmin. 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: tanja@luovamieli.com

Matkalle mukaan mahtuu 10 hlöä. Viiden viikon reissun hinta on 158 €. Hinta sisältää ohjauksen, maalit, paperit ja muut materiaalit sekä ihanan rentouttavaa teetä ja pientä naposteltavaa haluamasi määrän paikan päällä nautittuna. Kurssista lähetetään sinulle lasku ja se tulee olemaan maksettuna ryhmän alkaessa. Matka järjestetään, kun ilmoittautuneita on 5 hlöä.

Mukaasi tarvitset: mukavat ja rennot vaatteet, oman juomapullon sekä villasukat/sisäkengät. Tulethan reissuun vain terveenä!

Paikkana Luovan mielen tilat ja lähimaasto, Paattistentie 677. Paikan päälle pääsee hyvin: Linnankadulta ( Casagranden edestä) busseilla numero 21 ja 23, jääthän pois pysäkillä 1124 (Kreivilän koulu). Pihalla myös hyvin parkkitilaa autoilijoille.

Matkalla on huomioitu yleiset Korona ohjeistukset. Matkanjärjestäjä seuraa ohjeistuksia Koronan tiilmoilta ja informoi mahdollisista muutoksista matkapäiviin. Matkanjärjestäjällä on mahdollisuus myös perua matka, jos näin valtakunnallisesti ohjeistetaan.

Esteen sattuessa, muistathan peruuttaa osallistumisesi viimeistään 24 tuntia ennen tapahtuman/kurssin alkua. Alle 24h peruutetuista paikoista veloitetaan 50% kurssin hinnasta. Peruuttamatta jätetyistä/samana päivän (alle 12h) tapahtumasta/kursseista lähetämme osallistumismaksun mukaisen laskun.

Tykkää Luovasta mielestä Facebookissa!

Palvelusopimus