fbpx

Taidesukellus lapsille ja aikuisille 16.1.-13.3.23

Lasten taidehetket Luovassa mielessä

Hei sinä! Haluatko mukaan luovuuden supersukellukseen? Taidesukellus on ryhmä joka on suunnattu alakouluikäisistä aina ikäihmisiin.

Ilmoittautuminen: tanja@luovamieli.com

Ryhmä kokoontuu maanantai iltapäivissä klo 15.30-17.00 välisellä ajalla 8 kertaa. Vkolla 8 ei ole ryhmätapaamista, vaan vietämme talvilomaa. Tapaamiset rakentuu luovuuden parissa maalaten, piirtäen ja muovaten taideteoksia. Jokaisella kerralla on oma aiheensa ja välineet, joihin tutustutaan tehden maalaushommia sekä muita harjoituksia. Viimeisellä kerralla pidämme taidenäyttelyn läheisille.

Mukaan voi ottaa oman maalausessun ja sisäkengät. Päälle ei kannata laittaa parhaimpia vaatteita, vaan vaatteet joissa mahdolliset pienet roiskeet eivät haittaa. Essuja on tarjolla myös paikanpäällä.

Taidehetket ryhmään mahtuu 10 hlöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmän hinta keväältä on 195€, perheale -20€ yhdelle perheenjäsenelle. Ilmoittautuneille lähetetään lasku. Maksu sisältää ohjauksen, rentoutusharjoituksia, kaiken materiaalin ja välineiden käytön sekä tee/mehua ja keksiä.

Yhteydenpidolle luodaan oma Whatsapp -ryhmä, jossa jaetaan tietoa ja kuvia illan touhuista. Jos et kuulu WA:iin, niin saat tiedon perinteisesti tekstiviestillä tai paperilapulla. Kaikki työt jäävät säilytykseen Luovaan mieleen, kunnes viimeisellä kerralla pidetään töistä taidenäyttely, johon läheiset ovat tervetulleita.

Ilmoittautuessasi ilmoitathan osallistujan nimen, puhelinnumeron (lapsilla nro josta tarvittaessa saa huoltajan kiinni) sekä erityisruokavaliot ja allergiat. Ilmoittautuminen: tanja@luovamieli.com

Ennen taidepäivien alkua lähetän vielä erillisen spostin tulevasta tervetuloa toivotuksin. Tule mukaan mukavaan taidetoimintaan!

Ohjaajana toimin minä Tanja Kuoppala, Luovan mielen Kuvataideterapeutti, kuvataiteilija opiskelija, sairaanhoitaja.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: tanja@luovamieli.com

Luova mieli sijaitsee Turussa, Paattisilla. Paattistentie 677, 2.krs. 21330 Paattinen. Tilaan on rappusia.