fbpx

Taideterapeuttinen päivä 4.5. tai 9.5.

Kevään Taideterapeuttiset päivät 4.5. tai 9.5. klo 10-16. Valitse päiväsi ja ilmoittaudu tanja@luovamieli.com

Taideterapeuttinen päivä sinulle, joka haluat tunnin parin sijasta viettää luovuutesi parissa hieman pidempään. Päivä on myös sinulle, joka hieman epäröit vielä siveltimeen tarttumisen kanssa. Päivän aikana tehdään voimauttavia ja havahduttavia harjoitteita, jotka ohjaavat ajatuksiasi kohti mielekkäämpää arkea.

Päivää vietetään ulkona metsässä aistien luontoa ja sukeltaen itseensä tehden taideterapeuttisia harjoitteita. Metsänsyleilystä siirrymme lounaan jälkeen sisälle jatkamaan päiväämme uusien harjoitusten pariin. Taideterapeuttinen päivämme päättyy juhlalliseen hetkeen teosten äärellä kakkukahveja juoden.

Sinun ei tarvitse osata maalata, eikä olla rentoutumisen mestari. Sinulla ei tarvitse olla maalaushetkiin välineitä. Tulet vaan rohkeasti ja avoimin mielin mukaan. Riittää kun haluat lähteä retkelle, joka avaa aistejasi ja antaa mahdollisuuden irtautua arjesta. Luovuuden ruokkiminen auttaa palautumisessa ja lisää hyvinvointiasi.

Ohjaan harjoitteet ja taideterapeuttisiin harjoitteisiin on tarjolla tarvittavat välineet ja niitä kaikkia saat käyttää. Parastahan on antaa vaan intuition viedä. Ohjaaja ei ole opettaja vaan sivustaseuraaja. Sinä osaat kyllä!

Ryhmään mahtuu 10 hlöä. Voit tulla mukaan yksin, yhdessä tai vaikka useammassa sukupolvessa. Päivän hinta 125€/hlö. Hinta sisältää ohjauksen, materiaalit, lounaan ja päätösteet/kahvit.

Päivän aikana kukin osallistuja pyrkii olemaan offline-tilassa puhelimen suhteen, näin saavutat parhaimman hyödyn itsellesi. Mainitsethan tästä läheisillesi ja voit tarvittaessa antaa Luovan mielen puhelinnumeron (044-901 6556) kotiväellesi.

Ilmoittautuminen päivään tapahtuu s-postitse: tanja@luovamieli.com Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisen erityisruokavaliosi.

Kysy myös tarjousta työ- tai ystäväryhmälle!

Esteen sattuessa, muistathan peruuttaa osallistumisesi viimeistään 24 tuntia ennen tapahtuman/kurssin alkua. Peruuttamatta jätetyistä tapahtumasta/kursseista lähetämme osallistumismaksun mukaisen laskun.

Palvelusopimus