fbpx

Taideterapeuttinen päivä 22.4. tai 27.5.

Valitse päiväsi ja ilmoittaudu mukaan tanja@luovamieli.com

Taideterapeuttinen päivä sinulle, joka haluat tunnin parin sijasta viettää luovuutesi parissa hieman pidempään. Päivä on myös sinulle, joka hieman epäröit vielä siveltimeen tarttumisen kanssa. Päivän aikana tehdään voimauttavia ja havahduttavia harjoitteita, jotka ohjaavat ajatuksiasi kohti mielekkäämpää arkea.

Sinun ei tarvitse osata maalata, eikä olla rentoutumisen mestari. Sinulla ei tarvitse olla maalaushetkiin välineitä. Tulet vaan rohkeasti ja avoimin mielin mukaan. Riittää kun haluat lähteä retkelle, joka avaa aistejasi ja antaa mahdollisuuden irtautua arjesta. Luovuuden ruokkiminen auttaa palautumisessa ja lisää hyvinvointiasi.

Ohjaan harjoitteet ja taideterapeuttisiin harjoitteisiin on tarjolla tarvittavat välineet ja niitä kaikkia saat käyttää. Parastahan on antaa vaan intuition viedä. Ohjaaja ei ole opettaja vaan sivustaseuraaja. Sinä osaat kyllä!

Ryhmään mahtuu 10 hlöä. Voit tulla mukaan yksin, yhdessä tai vaikka useammassa sukupolvessa. Ryhmä on suunnattu aikuisille. Päivän hinta 125€/hlö. Hinta sisältää ohjauksen, materiaalit, lounaan ja päätösteet/kahvit.

Päivän aikana kukin osallistuja pyrkii olemaan offline-tilassa puhelimen suhteen, näin saavutat parhaimman hyödyn itsellesi. Mainitsethan tästä läheisillesi ja voit tarvittaessa antaa Luovan mielen puhelinnumeron (044-901 6556) kotiväellesi.

Ilmoittautuminen päivään tapahtuu s-postitse: tanja@luovamieli.com Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisen erityisruokavaliosi.

Kysy myös tarjousta työ- tai ystäväryhmälle!

Esteen sattuessa, muistathan peruuttaa osallistumisesi viimeistään 24 tuntia ennen tapahtuman/kurssin alkua. Peruuttamatta jätetyistä tapahtumasta/kursseista lähetämme osallistumismaksun mukaisen laskun.

Palvelusopimus