Ajanvaraus

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolle!

 

Voit valita vastaanoton lisäksi puhelun tai Zoom tapaamisen. Puhelinajalla terapeutti soittaa sinulle ja Zoom:sta saat sähköpostiisi suoran linkin, jolla pääset ilman kirjautumista terapiaistuntoon.

Varaa aika helposti nettiajanvarauksesta. Palvelusta näet vapaana olevat ajat ja tarjoamamme palvelut.

  • Aloita varaaminen valitsemalla palvelu yllä olevasta Vello-ajanvarausjärjestelmästä. 
  • Seuraavaksi pääset valitsemaan sinulle sopivan ajan. 
  • Vahvista varaamasi aika. 

Huom! Ajanvarausjärjestelmä ei paikoitellen toimi vanhemmissa Internet Explorer -selaimissa. Mikäli ongelmia ilmenee, kokeilethan muita selaimia.

Mikäli ajanvarausjärjestelmä ei toimi tai et voi muusta syystä käyttää sitä, voit varata ajan :

  • soittamalla 044-901 6556
  • sähköpostilla tanja@luovamieli.com

Kerro varatessasi nimesi ja toivomuksesi ajankohdasta. Viestiin ei ole tarpeen avata tilannetta. Soittelen sinulle varmistaakseni aikasi.  Katso tiedot Yhteystiedot-välilehdeltä.

Varattuasi ajan varaudu maksamaan käyntimaksu paikan päällä. Maksuvälineenä käy kortti tai käteinen. Varaamasi aika (45 tai 90 minuuttia) on tarkoitettu vain nimenomaisesti terapiaan. Varaa vastaanotolla käymiseen lisäksi noin 5-10 minuuttia muiden asioiden (maksut yms.) hoitamiseen paikan päällä esimerkiksi varamaasi ajan jälkeen. Huomaathan, että et voi peruuttaa ajanvaraustasi enää alle 24 tuntia ennen varaamasi ajan alkua. Mikäli et peruuta varaustasi tai et ilmaannu paikalle, sinulle lähetetään varaamastasi ajasta normaalihintainen lasku.

Varaamalla hyväksyt palvelusopimuksen ehdot.