fbpx

Anna mun auttaa!

Luovassa mielissä tarjotaan apua erilaisiin elämäntilanteisiin. Tutustu palveluihin tarkemmin ja tule keskustelemaan omasta tilanteestasi.

Työelämänhaasteet

Tuntuuko työsi merkityksettömältä? Oletko uupunut ja stressaantunut? Tuntuuko ettet pysy vaatimuksien ja muutosten perässä? Oletko työpaikkakiusattu? Saitko potkut vai työskenteletkö kokoajan työpaikkasi menettämisen uhan alla? Vai oletko pysähtynyt miettimään kokonaan uutta työpaikkaa tai alanvaihtoa?

Oli sitten aiheena työssä jaksaminen tai uuden suunnan ottaminen, minä autan sinua. Tehvänäni on tukea sinua ja etsiä yhdessä uusia mahdollisuuksia vanhan tai kokonaan uuden työkuvion tiimoilta. Uupumuksen selättäminen, stressinhallinta tai ilon löytäminen työssä olkoonkin se yhteinen tehtävämme. Sinä nimeät sen.

Stressi, ahdistus, masennus arjessa

Koetko, että elämäsi kulkee merkityksettömästä vain samaa rataa? Koetko painostusta niin työssä kuin vapaa-aikanasi? Luotko itsellesi kohtuuttomia vaatimuksia? Koetko, vaan ettet millään jaksa eteenpäin?

Käydään läpi asioita yhdessä. Lähdetään sanoittamaan tilanteita, joita koet ja elät. Kuinka toivoisit asioiden etenevän jatkossa? Pääset sanomaan ääneen pelkosi, toiveesi ja haaveesi. Tarpeen mukaan ohjaan sinut lääkärin vastaanotolle, mutta tämänkin matkan kuljemme yhdessä. Lisätietoja stressistä, ahdistuksesta ja masennuksesta.

Äkilliset kriisitilanteet

Elämä voi muuttua eron, sairauden, onnettomuuden, väkivallan, kuoleman tai muun menetyksen myötä. Kriisin laajuus vaihtelee eikä kukaan muu voi määritellä sitä. Jokainen kokee kriisin omista lähtökohdista, yksilöllisesti. Kriisistä selviytyäksemme on käytävä läpi kriisin vaiheet, jotta voimme jatkaa eheänä elämää. Ratkaisukeskeisessä lyhytterapiassa käsitellään tilanne askel askeleelta kohti hyvää ja mielekästä arkea ja elämää, ilman että kuormittava kokemus jää painamaan mieltä. Lisätietoja äkillisistä kriisitilanteista.

Tutustu Luovan mielen terapeutti Tanjaan.

Haluatko varata itsellesi ajan? Tästä ajanvaraukseen